Парите играят много важна роля в живота на човека. С

Парите играят много важна роля в живота на човека. С ...

5 начина да привлечете парите в дома си.

Парите играят много важна роля в живота на човека. С тяхна помощ може да решавате различни проблеми, да реализира мечтите си.
Разбира се, те не трябва да бъдат самоцел, но без тях животът е невъзможен. Да си признаем, финансите предоставят огромен брой възможности.
За да печели пари за препитание, всеки човек отива на работа, прави бизнес или има някакъв занаят.
Също така не е излишно да се създаде „въздушна възглавница“, към която да може да се обърнете, ако времената станат трудни.
Да се имате пари, не е достатъчно само да се работите. Съществуват някои знаци, които е най-добре да се следват. Така, няма да изпитате липсата на финанси.
Какви са тези знаци, научете тук....
Джобни
Има джобове в якета и дънки. Те се използват за носене на дребните неща. Те могат да се използват и за подобряване на финансовото състояние.
В древни времена хората вярвали, че е необходимо да се поставят определени неща в левия джоб, така че да няма нужда от пари. И не става въпрос за дребните неща, като монети.
Препоръчително е да се носи малка клонка орех в левия джоб. Това ще донесе не само просперитет, но и късмет.
Пари на път
Тук фразата, че парите са на пътя, трябва да се приеме буквално.
Ако човекът е минал някъде и е видял, че на пътя има пара, тя трябва да бъде взета. Факт е, че ако не й обърнете внимание, тогава парите могат да се обидят и никога да не се върнат при вас.
Разбира се, парата намерена насред пътя може да доведе и до финансови затруднения. Така, например, ако на пътя е открита монета, невинаги значи да я вземате. Това може да се направи само ако лежи с гербът нагоре.
Ако парите са били открити на кръстопът, изобщо не трябва да ги пипате. Поверието казва, че може да привлечете болести в дома си.
Пари на масата
Нашите предци не са препоръчвали парите да се държат на масата, по време на вечеря. Изключение правело, ако монетите са поставени под покривката.
Това просто действие ще позволи никога да не се нуждаете от финанси и винаги да имате добро финансово състояние.
Правилният портфейл
Портфейлът трябва да е червен. Още по-добре е, ако е направен от естествени материали като кожа. Между другото, портфейлът не може да се постави на масата за хранене, на леглото. Трябва да го дръжте в чантата си.

Коронавирусът удари сериозно емигрантските пари Коронавирусът удари сериозно емигрантските пари
С 544,8 млн. евро са се стопили парите от емигрантите за година. От началото на 2020 г. до края на август българите в чужбина са изпрат...
В портфейла също трябва да има ред. Невъзможно е банкнотите да лежат в бъркотия или да са набръчкани. Всичко трябва да бъде подредено много. По този начин парите обичат да са третирани добре.
Ако използваният портфейл не отговаря на даденото описание, трябва да си купите нов. В същото време старият не трябва да е изхвърлен в кофата за боклук. По-добре е да го скриете в килер, в чекмедже, така че да не привлича вниманието ви.
Печалбата се пази
Друго много важно е, когато получите някаква печалба, каквато и да е печалба. Тя не трябва да бъде изразходвана в същия ден. Ще е по-добре, ако остане с вас поне един ден. Това ще позволи на парите винаги да се задържат в дома ви.
Всички дадени препоръки са съвсем прости, изпълнението им няма да отнеме много време, но може значително да подобри финансовото състояние на всеки.

Източник: actualno.com