Парите едва ли са проблем за звездите на Ливърпул, но

Парите едва ли са проблем за звездите на Ливърпул, но ...

Позлатиха Ливърпул след Шестата... буквално.


Парите едва ли са проблем за звездите на Ливърпул, но въпреки това играчите от европейския шампион получиха специална награда именно за трофея в Шампионската лига. Всеки член от състава на първия отбор бе дарен с най-новия iPhone X, благодарение на дизайнерска фирма, която се занимава с благородни метали. Именно характеристиката на компанията е направила така, че всеки един от мобилните телефони да е целия в злато, а в допълнение да са инкрустирани имената на футболисите, както техните номера и логото за финала в Мадрид.

Please read and comment: Liverpool players to get customize gold iPhone each cost about 24k per phone https://t.co/obn9OARkTL Sport #newsinghana
— Ayubadailyonline (@AzuraaBukari) June 11, 2019
Компанията е издала 28 телефона за състава на Ливърпул, а дори мениджърът Юрген Клоп ще разполага с такъв, ако иска да го използва. Феновете на отбора също могат да си поръчат апарата с персонализиран дизайн, но ще трябва да платят между 2,300 и 3,500 паунда.

Клиенти на Design Group са легендарните футболисти на „червените” от близкото минало Стивън Джерард и Джейми Карагър.

Ливърпул стигна до шестата си европейска купа в първия ден на юни, благодарение на двата си гола на Мохамед Салах и Дивок Ориги срещу Тотнъм Хотспър.

This is quality

Източник: gong.bg