Парите едва ли са проблем за звездите на Ливърпул, но

...
Парите едва ли са проблем за звездите на Ливърпул, но
Коментари Харесай

Позлатиха Ливърпул след Шестата... буквално

Парите надали са проблем за звездите на Ливърпул, само че все пак играчите от европейския първенец получиха специфична премия точно за трофея в Шампионската лига. Всеки член от състава на първия тим бе дарен с най-новия iPhone X, с помощта на дизайнерска компания, която се занимава с благородни метали. Именно характерността на компанията е направила по този начин, че всеки един от мобилните телефони да е целия в злато, а в допълнение да са инкрустирани имената на футболисите, както техните номера и логото за финала в Мадрид.

Please read and comment: Liverpool players to get customize gold iPhone each cost about 24k per phone https://t.co/obn9OARkTL Sport #newsinghana
— Ayubadailyonline (@AzuraaBukari) June 11, 2019
Компанията е издала 28 телефона за състава на Ливърпул, а даже мениджърът Юрген Клоп ще разполага с подобен, в случай че желае да го употребява. Феновете на тима също могат да си поръчат апарата с персонализиран дизайн, само че ще би трябвало да платят сред 2,300 и 3,500 паунда.

Клиенти на Design Group са именитите футболисти на „ червените” от близкото минало Стивън Джерард и Джейми Карагър.

Ливърпул стигна до шестата си европейска купа в първия ден на юни, с помощта на двата си гола на Мохамед Салах и Дивок Ориги против Тотнъм Хотспър.

This is quality
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР