Парис, както караше мнозина да го наричат, от 2 години

...
Парис, както караше мнозина да го наричат, от 2 години
Коментари Харесай

Помните Ли Пеньо От „Биг Брадър“!? Животът Не Му Прости, Тъжна Съдба 11 Години След Славата

Парис, както караше мнозина да го назовават, от 2 години насам работи като сервитьорка в родния си град. Там сервира питиета, на инат на огромните упоритости, които в миналото имаше.

Припомняме, че Пеньо от „ Биг Брадър “ имаше гений в пеенето. Той мечтаеше за велика музикална кариера, само че повече от едно-две части не съумя да запише.

После се опитва и като артист. Завърши лицей по актьорско майсторство, само че и това не му оказа помощ да се наложи в този отрасъл.

Запознати издават, че Пепи (друго име, с което се представяше в Къщата) през днешния ден напълно е замязял на жена. Той ходел на работа с напълно женски облекла, гримиран и с тотално женско държание.

Още в „ Биг Брадър “ се видя, че това момче има увлечение към мъже. Именно по тази причина извърши на драго сърце задачата със скандалния Пацо, когато се целува с него и го заблуди, че е жена.

В Къщата той не завоюва нито един другар и излезе по-сам от всеки път. Сега нещата не са доста по-различни, защото множеството му познати не могат да одобряват държанието му.

Вече на 32 години, Пеньо от „ Биг Брадър “ е осъзнал, че славата за него от дълго време е затворена книга, написа top5bg. Затова е решил да се устоя както може.

Брадърът си е сменил пола преди 3 години и към този момент упорства да го назовават единствено Парис, както е и по персонална карта. Към момента обаче няма мъж до себе си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР