Парис Хилтън отговаря на реакцията на снимка на 8-месечния й

...
Парис Хилтън отговаря на реакцията на снимка на 8-месечния й
Коментари Харесай

Парис Хилтън отговаря на „жестоки“ коментари за бебето си

Парис Хилтън дава отговор на реакцията на фотография на 8-месечния й наследник Финикс Барън.

Наскоро Хилтън влезе в Instagram, с цел да разгласява фотоси на сина си със брачна половинка си Картър Реум. Те бяха на посещаване в Ню Йорк дружно и някои хора разясниха, че главата на бебето й е огромна.

Хилтън отговори, че нейният „ ангел е изцяло здрав “ и „ просто има огромен мозък “.

В история в Instagram Хилтън по-късно написа: „ Да живееш в светлината на прожекторите, мненията са неизбежни, само че насочването към моето дете или нечие друго е недопустимо. “

Тя продължи: „ Това наранява сърцето ми по-дълбоко, в сравнение с думите могат да опишат. Работих интензивно, с цел да обработвам среда, която е напълно за обич, почитание и приемане, и чакам същото в подмяна. “

Хилтън добави: „ Ако не обявявам бебето си, хората одобряват, че не съм страхотна майка и в случай че го обявявам, има някои хора, които са жестоки и мразещи, аз съм горда работеща майка и бебето ми е съвършено здрав, удивителен и благ. ”

Тя приключи бележката си с молба за добрина.

„ Мечтая да бъда майка откогато се помня “, написа Хилтън. „ Всеки ден с него е увещание за това, което в действителност има значение. Трудно е да се разбере, че има хора в света, които биха се насочили към такава непорочност. Надявам се, че хората могат да се отнасят един към различен с повече добрина и съпричастност.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР