Парис Хилтън, която наскоро показа на света новото попълнение в

...
Парис Хилтън, която наскоро показа на света новото попълнение в
Коментари Харесай

Парис Хълтън крила второто бебе от родата си

Парис Хилтън, която неотдавна сподели на света новото попълнение в фамилията си - дребната Лондон, разкри в изявление, че е пазила щерка си в загадка от фамилията си и му я показала едвам на Деня на благодарността.

Хотелиерската наследница се снабди с момиченцето посредством суроганта майка.  " Денят ми на благодарността беше необикновен. Разбира се, тогава изненадах цялото семейство с Лондон ", показа тя в предаването " Кели и Марк ". Диджейката изясни, че когато настъпил момента на срещата, тя и брачният партньор й Картър, оповестили радостно пред всички членове, че имат изненада.

" Помислиха си, че съм наела магьосник, който да забавлява децата, останаха смаяни, когато видяха щерка ми ", добави Парис. " Не можеха да повярват. Това беше най-хубавият Ден на благодарността, който съм имала през живота си. "

Що се отнася до 10-месечния й наследник Феникс, Хилтън описа: " Той е толкоз благ и гальовен със сестра си. Толкова е сладостен. Животът ми е приключен. "

Инфлуенсърката не пропусна да каже също, че единствените, които знаели, че приготвя такава грандиозна изненада били мъжа й, майка й Кати и сестра й Ники. Двете дами обаче не знаели по кое време ще пристигна моментът на изненадата, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР