Парис Хилтън и нейният съпруг Картър Реум винаги са планирали

...
Парис Хилтън и нейният съпруг Картър Реум винаги са планирали
Коментари Харесай

Парис Хилтън проговори за трудния път на инвитро процедурите

Парис Хилтън и нейният брачен партньор Картър Реум " постоянно са възнамерявали " да изчакат да станат родители до 2023 година

Така двойката отговори на изказванията на майката на Парис Кати Хилтън, че двамата срещат компликации при зачеването. Блондинката показа, че „ е подготвила всички яйца “, с цел да се опита да има бебе.



„ Всички са подготвени и всички чакат и са разчувствани “, сподели 41-годишната Парис пред E!News, добавяйки, че знае, че ще бъде „ най-хубавата майка “, когато му пристигна времето.

„ Винаги съм обичала децата, само че просто не открих индивида, на който мога да се доверя, с цел да направя това “, продължи тя.

„ Но в този момент, когато го направих, нямам самообладание и той ще бъде най-хубавият татко и ще имаме най-вълшебния живот дружно. “ - добави Хилтън.

„ Получавам голям брой известия от хора, които ме питат по кое време ще имам бебе “, написа хотелската наследница в Instagram предишния месец.



„ Съпругът ми и аз постоянно сме желали да се насладим на първата ни година от брака дружно като двойка… инвитро постоянно е път за всички, само че ние сме толкоз щастливи, че имаме доста здрави ембриони, подготвени и чакащи да бъдат част от нашия Cutesy Crew! “.

Разяснението пристигна, откакто Кати Хилтън сподели пред E!News, че най-голямата ѝ щерка се „ пробва и пробва “ да има бебе, само че без триумф.

„ Разбива сърцето ми, тъй като знам, че тя се пробва и пробва “, сподели тя. „ Толкова доста хора се борят и това не се случва просто по този начин. “

Преди да показа, че работи за бебе в обществените медии, Парис сподели пред TMZ, че не „ знае от кое място “ Кати е взела тази информация.



Реум и Парис отпразнуваха годишнината от сватбата си предишния месец с първокласна почивка на частен остров на Малдивите.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР