Парис Хермс, 26-годишна жителка на Берлин, винаги си е мечтала

...
Парис Хермс, 26-годишна жителка на Берлин, винаги си е мечтала
Коментари Харесай

Най-едрогърдата немска моделка обясни защо и как се е превърнала в реална Барби

Парис Хермс, 26-годишна жителка на Берлин, постоянно си е мечтала да стане идеална и по тази причина още на 17 години легнала за първи път под ножа. Нейната първа интервенция била обвързвана с увеличение на устните, по-късно тя нараснала и гърдите си, сложила импланти, всеки от които тежал по 400 грама, написа " Дейли Мейл ". Скоро, обаче, новите гърди се сторили незадоволително огромни на моделката. " Когато лекарите махнаха бинтовете, аз видях, че гърдите ми са хубави, само че въпреки всичко бяха по-малки от упованията ми ", споделя Парис Хермс.

Сега Парис печели парите си от своя външен тип, въпреки че по-рано тя не била толкоз самоуверена и дори се комплексирала поради своята осанка. Тя споделя, че е имала тънки виещи се коси, а й се желало да бъде безупречна. Моделката признава, че всички тези нейни желания са свързани с детството й — тя непрекъснато си играела с куклите Барби и не можела да им се налюбува какъв брой са красиви.



Парис няколко пъти е лягала на операционната маса за увеличение на бюста и в този момент нейните гърди се считат за най-големите в Германия. Тя обаче има проекти да ги усили дотам, че всяка от гърдите й да тежи не по-малко то 2 кг. Освен това моделката се стреми към външността на куклата, ето за какво желае да си в профил няколко ребра, с цел да направи талията си още по-тънка.



Следващата си пластична интервенция Парис възнамерява да извърши непосредствено в ефир във Facebook и това ще бъде един от заключителните стадии по пътя в превръщането й в кукла Барби. За всичко това, в което се е трансформирала, Парис е признателна на своята баба — тя подкрепяла всички инициативи на обичаната си внучка и в никакъв случай не я изоставяла.



Превод и редакция: БЛИЦ




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР