Парис Фюри разказа на феновете си за забързания си живот

...
Парис Фюри разказа на феновете си за забързания си живот
Коментари Харесай

Парис Фюри се отпусна, докато споделя актуална информация за децата след напрегнатите училищни ваканции

Парис Фюри описа на почитателите си за забързания си живот вкъщи, до момента в който се приготвяше за завръщането на част от потомството си в учебно заведение, до момента в който брачният партньор й се захваща за работа напред от голямата му борба идващия месец.

Телевизионната звезда и създател на риалити споделя седем деца с първенеца по бокс в тежка категория Тайсън и след дълга коледна отмора беше време някои от тях да дадат малко отмора на родителите си. Днес беше денят, в който се върнаха в клас и беше рано да стартират в семейството си.

Публикувайки утринна фотография, на която се любува на спокоен миг с най-малката щерка Атина, гордата майка се усмихна, до момента в който сподели на почитателите си тя започваше деня с по този начин нужното кафе преди натовареното тичане в учебно заведение. Заедно с GIF с часовник върху фотография, на която се гушка до дребното си момиченце, 34-годишната Парис изглеждаше подготвена за идния ден, до момента в който показва черната си пижама с флорални шарки и черни очила.

„ Кафе за мен, мляко за не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР