Парис Джексън, дъщерята на покойния Майкъл Джексън, отдаде почит към

...
Парис Джексън, дъщерята на покойния Майкъл Джексън, отдаде почит към
Коментари Харесай

Парис Джексън отдаде почит към покойния си дядо

Парис Джексън, дъщерята на починалия Майкъл Джексън, отдаде респект към дядо си, който си отиде от този свят два дни след деветата годишнина от гибелта на Краля на попа, съобщи Ройтерс.

Скоро след кончината на патриарха на семейство Джексън 20-годишната Парис е разгласила в уеб страницата Инстаграм фотография, на която държи ръката на дядо си в болничното легло през последните часове от живота му.

Фотографията е съпроводена от прочувствено словоизлияние, в което се споделя, че макар моментите на отчуждение, Джо Джексън е предиздвикал нея и останалите членове на фамилията да се гордеят, че носят тази фамилия.

" Да прекарам с теб последните ти мигове, значи доста за мен. Да ти кажа всичко, което изпитвах нужда да споделя, преди да се сбогуваме, е благословия. Всеки, който те посети, пристигна с любов, почитание и голяма горделивост в сърцето. Ти си първият същински Джексън. Легендата, която сложи началото. Всички ние изискуем на теб това, което сме. Ти си най-силният човек, който познавам. Историята ще те запомни като един от най-великите патриарси, живели в миналото ", написа Парис Джексън.

Междувременно Асошиейтед прес заяви, че членове на семейство Джексън, измежду които Джанет, Джаки, Джърмейн, Марлон и Тито, са създали взаимно изказване, с цел да изразят скръбта от загубата на патриарха и да благодарят на всички за поддръжката в този тежък миг.

Близките на Джо Джексън не разкриват по кое време ще бъде погребението му. Патриархът на семейство Джексън умря на 89-годишна възраст на 27 юни - два дни след деветата годишнина от гибелта на Краля на попа Майкъл Джексън.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР