Парис Джексън, дъщерята на покойния Крал на попа Майкъл Джексън,

...
Парис Джексън, дъщерята на покойния Крал на попа Майкъл Джексън,
Коментари Харесай

Парис Джексън опроверга информацията, че е постъпила в клиника за лечение

Парис Джексън, дъщерята на починалия Крал на попа Майкъл Джексън, е опровергала известията, че се лекува в клиника, оповестяват Ройтерс и Контактмюзик.

В обява в Инстаграм 20-годишната Парис споделя, че си е взела отмора от работа и от обществените мрежи. Относно появилите се по-рано през седмицата известия, че е постъпила в клиника, с цел да се погрижи за прочувственото и физическото си здраве, щерката на Джако споделя: "Медиите преувеличават ".

"Да, взех си отмора от работа, от обществените мрежи и телефона ми, тъй като от време на време ми идват допълнително. Всеки заслужава да си почине. Като се изключи това, съм щастлива и здрава и се усещам по-добре от всеки път ", написа Парис Джексън.

Парис - дъщерята на Майкъл Джексън от брака му с Деби Роу и най-голямата от трите му деца, е едвам 11-годишна, когато Кралят на попа умира през 2009 година През годините тя нееднократно е говорила за борбите си с депресията. В изявление през 2017 година Парис Джексън разкри, че четири години по-рано е направила опит за самоубийство, напомня Ройтерс.

През последните две години дъщерята на Майкъл Джексън построи кариера като модел и дебютира като киноактриса с кино лентата "Гринго ". Миналата година Парис Джексън образува група, наречена "Саундфлауърс ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР