Парижки съд е осъди на 8 месеца затвор фалшив таксиметров

...
Парижки съд е осъди на 8 месеца затвор фалшив таксиметров
Коментари Харесай

В Париж осъдиха фалшив таксиметров шофьор, измамил туристи

Парижки съд е осъди на 8 месеца затвор подправен таксиметров водач , изискал от тайландска двойка да заплати 247 евро за транспорт от летището , оповестява БиБиСи.

Цената на такси от летище Шарл де Гол до центъра на Париж нормално коства 45-55 евро .

Двойката предлага да му заплати 200 евро при изискване, че ги освободи. Идентифициран единствено като Енок С., водачът е приет за отговорен за машинация и изнудване, включващо закани . Във видеото той твърди, че работи за частна таксиметрова услуга, наречена Chauffeur Privé - VTC.

Докато той упорства за заплащане на 247 евро, тайландската двойка желае да отключи задните порти и да ги пусне до полицейско ръководство, само че той упорства да му бъде платено.

Тайландецът моли да види лиценза му, а водачът демонстрира някакви документи. Когато е разпитан в съда за цената на таксито, водачът споделя: " Не знам нищо за това, аз не съм такси ". " Паризиен " оповестява, че мрежата VTC удостоверява, че Енок не е регистриран при тях.

Във видеоклип публикуван в YouTube, водачът става нападателен към тайландските туристи, когато му оферират 180 евро. " Ще ми платите 200 евро, ще ми платите ", крещи той.

" Той се движеше бързо, до момента в който се обаждахме на полицията. След несполучливо преговаряне и доста време, бяхме изтощени и взехме решение да му платим 200 евро, с цел да се измъкнем и да излезем ", изяснява екскурзиантът.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР