Париж посреща Нова година със засилени мерки за сигурност. Тази

...
Париж посреща Нова година със засилени мерки за сигурност. Тази
Коментари Харесай

Париж посреща Нова година със засилени мерки за сигурност

Париж посреща Нова година със засилени ограничения за сигурност. Тази вечер във френската столица ще бъдат ситуирани близо 12 000 служители на реда, оповестиха локалните управляващи. Освен служителите на реда разполагаем ще бъдат още 6000 души, измежду които пожарникари и чиновници на незабавната здравна помощ. Повече от 147 000 души са ситуирани по цялата страна, уточни френското вътрешно министерство.

 © Българска телеграфна агенция
" Жълтите жилетки " оповестиха, че ще излязат на демонстрации в новогодишната нощ. Движението уточни в обществената мрежа, че демонстрацията ще бъде " празнична и без принуждение ". Близо 9000 души са декларирали във Facebook, че ще вземат участие в демонстрацията.

Парижкият бул. " Шанз Елизе ", където се чака да има хиляди празнуващи, ще бъде извънредно добре охраняван. Всеки искащ да бъде на булеварда ще бъде подлаган на предварителна инспекция. Забранено е носенето на стъклени бутилки и фойерверки.
 Полицията употребява мощ и сълзотворен газ против Полицията употребява мощ и сълзотворен газ против "жълтите жилетки " в Париж
Близо 40 000 стачкуващи са излезли в цяла Франция за днешното, шесто издание на протестното придвижване "жълти жилетки ". Участието е двойно по-малко о...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР