Париж - модната столица на света, освен колекции представя и

...
Париж - модната столица на света, освен колекции представя и
Коментари Харесай

Липсващи вежди: Знаменитости показаха нова тенденция на Седмицата на модата в Париж

Париж - стилната столица на света, с изключение на сбирки показва и трендове. Сред тях са добиващите известност измежду звездите " изчезнали " вежди. Новата мода притегли вниманието на сп. " Пийпъл ", в. " Дейли мейл ", на блогъри и фотографи, съобщи Българска телеграфна агенция.

Супермодели и актриси демонстрираха налагащите се към този момент тънки вежди или изцяло прикрити с грим.

Бела Хадид, Никола Пелц, Мейзи Уилямс, Лили Джеймс са привърженички на тази наклонност.

Известната с ексцентричността си Мадона не остана обратно, а Доджа Кет напряко обръсна своите.

Изглежда много необичайно актриса да се лиши от вежди, които показват толкоз мощно страсти. Станалата известна със сериала " Игра на тронове " Мейзи Уилямс обаче направи тъкмо това - на ревюто на " Живанши " тя беше с руси вежди, които едвам се виждаха, и трагична разклоняваща се очна линия. 25-годишната актриса се появи за първи път по този начин предходната година и тогава догатките бяха, че го е направила поради роля. След това обаче тя неведнъж се появи в общество по този начин, в това число и на бала на музея " Метрополитън " в Ню Йорк предходната и тази година. На подобен грим заложи към черна, а по-късно към черно-бяла рокля.

Никола Пелц, брачната половинка на Бруклин Бекъм, спря да изрусява косата си, само че стартира да изрусява веждите си. Тя изгледа ревюто на Виктория Бекъм, а по-късно и на " Валентино ". Фотографите обърнаха внимание на лицето ѝ, което като че ли беше в рамка - неясно, с невидими вежди до кестенявите коси. Гримьорката на звездата от " Трансформърс " се похвали в Инстаграм с техниката си.



Манекенката Кайли Дженър показа освен тоалети за " Скиапарели " и " Балмен ".

На ревюто на Коперни тя беше в публиката, само че притегли вниманието на фотографите с пепеляви вежди. По-късно се оказа, че това е грим, тъй като я снимаха в натурален тип.

Сестрите Бела и Джиджи Хадид демонстрираха новаторския тип на подиума,

още веднъж в ревюто на " Живанши ". Едната беше с руса коса, другата с кестенява. Прическите и на двете бяха пригладени.

Невидими вежди имаше и на Нюйоркската седмица на модата - в ревюто на Томи Хилфигър.

Мадона се появи на празненство след представянето на сбирката на Лакуан Смит с невидими вежди и розова коса и разгласява фотоси в Инстаграм и Тик Ток. Този тип за нея не е оригиналност - тя обръсна веждите си през 1992 година



Козметици започнаха да предизвестяват против изрусяването на веждите.

Процедурата наложително би трябвало да се прави от експерт, само че отново те от време на време стават оранжеви или оредяват и постепенно поникват още веднъж.

Невидимите вежди са прекаленост на тънките вежди, чиято известност се завръща, само че в по-семпъл и натурален вид от 90-те години на предишния век. Тогава те се появяват като реакция на плътните от предходното десетилетие. С тънки вежди помним Дрю Баримор, Гуен Стефани, Памела Андерсън. Техните са извити, с идентична дебелина по цялата дължина. Преди тях сходни тънки вежди носят дамите през " лудите " 20 години на 20-и век.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР