Париж, Франция – Един от най-модерните квартали на Париж беше

...
Париж, Франция – Един от най-модерните квартали на Париж беше
Коментари Харесай

Най-бързите сервитьори в Париж се състезават в улично състезание „coffee run“

Париж, Франция – Един от най-модерните квартали на Париж беше залят от сервитьори с бели ризи, балансиращи подноси с кафе и кроасани, до момента в който емблематичното Course des Cafes („ съревнование с кафе “) се завърна във френската столица в неделя.

Състезанието, почнало в Париж преди 110 години, включва сервитьори, които се състезават между тях, до момента в който държат подноси с типично френско ядене.

Събитието не е провеждано от 2011 година заради проблеми с бюджета. Но с Олимпиадата, която идва в града тази година, град Париж реши да възроди традицията, с цел да способства за духа на атлетическото съревнование.

„ Слалом сред масите и сервиране на поръчки за рекордно време, без да разлеете чинията си – това е спорт “, се споделя в изказване на градската администрация.

Хиляди хора се събраха, с цел да гледат по какъв начин към 200 сервитьори вземат участие в надпреварата, което минава по маршрут от 2 км (1,2 мили) към Le Marais в центъра на Париж. Без да бяга, всеки сервитьор трябваше да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР