ПАРИЖ (AP) — Френският президент Еманюел Макрон отново демонстрира спортната

...
ПАРИЖ (AP) — Френският президент Еманюел Макрон отново демонстрира спортната
Коментари Харесай

Макрон участва в благотворителен футболен мач, демонстрирайки спортна мощ

ПАРИЖ (AP) — Френският президент Еманюел Макрон още веднъж показва спортната си мощност в сряда, този път когато Париж се приготвя за провеждането на летните олимпийски игри.

Макрон, прочут футболен почитател, облече фланелка за благотворителен мач дружно с футболни митове и звездни играчи в клуб в Ивлин, западно от Париж. Събитието, което набира пари за благотворителна здравна организация за деца, управлявано от първата дама Бриджит Макрон, включваше състав, включващ някогашните спечелили от Световната купа Лоран Блан и Дидие Дешан.

Откакто беше определен през 2017 година, 46-годишният остарелият се възползва от голям брой благоприятни условия да показва атлетичните си умения - и физиката си - в това, което наблюдаващите считат за комфортен за фотоси метод за размахване на динамичен облик на най-младия президент на модерна Франция.

По-рано тази година фотоси на Макрон, който удря боксова круша, станаха вирусни в обществените медии в това, което беше необятно възприето като последния кр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР