Париж. Американският президент Доналд Тръмп беше обвинен в сексизъм, след

...
Париж. Американският президент Доналд Тръмп беше обвинен в сексизъм, след
Коментари Харесай

The Guardian: Доналд Тръмп беше разкритикуван заради коментара си към Бриджит Макрон

Париж. Американският президент Доналд Тръмп беше упрекнат в сексизъм, откакто разяснява „ положителната форма “, в която е Бриджит Макрон, брачната половинка на френския държавен глава, написа английският вестник The Guardian.
Тръмп направи това изявление по време на първото си държавно посещаване във Франция, като то беше оповестено на страницата на френското държавно управление във „ Facebook “.
Тръмп, който е на 71 година, постоянно става обект на рецензия поради изказванията си по отношение на външния тип на дамите. Американският водач се срещна с френския си сътрудник Еманюел Макрон и неговата брачна половинка в Дома на инвалидите, където са заровени Наполеон Бонапарт и други френски герои.
След обиколката Тръмп се обърна към първата дама на Франция, заявявайки: „ В толкоз добра форма си “.
Бриджит Макрон е на 64 година, а нейният брачен партньор на 39г., съвсем същата е възрастовата разлика сред Тръмп и неговата брачна половинка Мелания, която на 47 година
Социалните медии неотложно реагираха на публикуваното видео, като доста от потребителите дефинираха коментара на американския държавен глава като сексистки.

Превод и редакция: Мария Динкова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР