Паричните средства, заредени чрез българското приложение за мобилни плащания phyre,

...
Паричните средства, заредени чрез българското приложение за мобилни плащания phyre,
Коментари Харесай

Над 300 хил. лева са заредили потребителите на phyre за първите 2 месеца

Паричните средства, заредени посредством българското приложение за мобилни заплащания phyre, надвишават 300 000 лв. за първите 2 месеца след стартирането му. Потребителите са склонни да се разплащат с него както за дребни ежедневни покупки, по този начин и за извършване на покупки в търговски центрове, абонаментни карти за спорт и други занимания. За момента у нас дейните клиенти, които употребяват phyre, са над 7000 души, като се следи лек превес на мъжете. Те съставляват 63% от общия брой.

От компанията показват, че най-активните консуматори са на възраст сред 24 и 50 години, които имат отношение към финансите си. Те ценят персоналното си време и въпреки да умеят да ръководят парите си, търсят най-практичните способи за усъвършенстването на този развой. Затова употребяват опцията да наблюдават прецизно разноските си бързо и комфортно. Сериозен е ползата и от младежите сред 18 и 24 години, които употребяват мобилни приложения, с цел да ръководят целия си живот и те се трансформират в неизменима част от всекидневието им.

Все още обаче съществува известна психическа преграда при мобилните заплащания, допълват от компанията. " Промяната в народопсихологията е муден развой, който обаче има трайни резултати. Когато става въпрос за персоналните данни и парите ни, сме привикнали да се доверяваме на избрани институции, в които виждаме сигурност. Днешните технологии обаче ни разрешават да подсигуряваме също толкоз добра отбрана, постигайки доста по-голямо улеснение за потребителите ", споделя още Константин.

Плащанията във phyre се обработват от Paynetics, лицензирана от Българска народна банка и паспортизирана в Европейския съюз e-money институция, която е член на VISA и Mastercard. Приложението е сертифицирано от Mastercard, а phyre е регистриран сътрудник на Paynetics в Българска народна банка, с което дава отговор на най-високото равнище на сигурност.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР