Парична сума и 20 броя защитни облекла от висок клас

...
Парична сума и 20 броя защитни облекла от висок клас
Коментари Харесай

ПП ГЕРБ – Враца направи дарение на врачанската болница /снимки/

Парична сума и 20 броя защитни дрехи от висок клас на отбрана, за многократна приложимост подари Политическа партия ГЕРБ – Враца на МБАЛ „ Христо Ботев”. Със средствата ще бъдат закупени 4 реанимационни кревати за отделението, което е несъмнено за лекуване на COVID-19.
„ Благодаря Ви, че с напъните на Вашия екип обезпечихте ресурсно отделението за лекуване на ковид зараза в регионалната болница на област Враца с натоварен бранш и леглова база за неусложнени пациенти. Областният координатор на Политическа партия ГЕРБ във Враца инж. Петя Аврамова, членове на общинското управление на партията, общинските съветници от групата на ГЕРБ и кметският екип на Калин Каменов предоставяме подаяние на дрехи и реанимационни кревати, като съоръжение от първа нужда за медици и пациенти. За нас е значимо, в този сериозен миг, да се присъединим към подготовката на профилираното поделение, като предизвикателство в борбата с COVID-19. Може да разчитате на нашата поддръжка за всички действия по оздравяването на МБАЛ „ Христо Ботев “ във Враца “, сподели общинският началник на ГЕРБ Малина Николова при връчването на дарението.
Директорът на МБАЛ „ Христо Ботев” доктор Петър Керемедчиев благодари за поддръжката и съобщи готовността на лечебното заведение за COVID-19.
„ В лицето на Министерството на здравеопазването и във Ваше лице виждам голяма поддръжка, с помощта на която работещите в болничното заведение и пациентите имат нужния запас. Това ми дава убеденост, че с общи старания ще успеем да се оправим със комплицираната обстановка, в която се намираме. С Ваше подпомагане получихме и чакаме доста дарения и сме една от дребното лечебни заведения в България с задоволително и качествени персонални защитни средства. В началото на рецесията нямахме нищо, само че всички хора които бяха мобилизирани да оказват помощ, с помощта на Вас, в действителност си свършиха работата”, сподели доктор Керемедчиев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР