Парична гаранция в размер на 40 000 лева е окончателната

Парична гаранция в размер на 40 000 лева е окончателната ...

ЛиЛана и Мартин Димитров на свобода под гаранция от 40 000 лева за всеки.

Парична гаранция в размер на 40 000 лева е окончателната мярка за неотклонение на певица Лиляна Деянова. Миналата седмица Специализираният наказателен съд замени домашния ѝ арест с най-леката мярка за нетклонение "подписка", но прокуратурата протестира решението.
Известната като , съдружникът й Мартин Димитров и брат ѝ Александър Деянов са обвинени за участие в престъпна група и източване на евросредства по програмата "Иновации и конкурентоспособност". Деянова и Димитров прекараха месеци в ареста, а за свободата на брат й прокуратурата определи гаранция от 50 000 лв.

Окончателно: Домашен арест за ЛиЛана постанови АСНС Окончателно: Домашен арест за ЛиЛана постанови АСНС
Апелативният специализиран наказателен съд (АСНС) замени мярката за неотклонение на Лиляна Деянова - ЛиЛана, от „задържане под ст...
В знак на протест той отказа да внесе парите, отиде доброволно, за да бъде задържан, но прокуратурата не го направи. С гаранция от 40 000 лева е и Мартин Димитров.
Медийни публикации свързаха проблемите със закона на ЛиЛана с познанството и с намиращия се в Дубай . Тя обаче отрече бизнесът ѝ да има пресечни точки с този на обвинения за 19 престъпления хазартен бос и обяви, че е обект на разследване заради разкритията си корупционни практики около въвеждането на ТОЛ системата.

Източник: actualno.com