Парична гаранция в размер на 40 000 лева е окончателната

...
Парична гаранция в размер на 40 000 лева е окончателната
Коментари Харесай

ЛиЛана и Мартин Димитров на свобода под гаранция от 40 000 лева за всеки

Парична гаранция в размер на 40 000 лв. е окончателната мярка за неотклонение на певица Лиляна Деянова. Миналата седмица Специализираният углавен съд размени домашния ѝ арест с най-леката мярка за нетклонение " подписка ", само че прокуратурата стачкува решението.
Известната като, съдружникът й Мартин Димитров и брат ѝ Александър Деянов са упрекнати за присъединяване в незаконна група и източване на евросредства по програмата " Иновации и конкурентоспособност ". Деянова и Димитров прекараха месеци в ареста, а за свободата на брат й прокуратурата дефинира гаранция от 50 000 лева
 Окончателно: Домашен арест за ЛиЛана постанови АСНС Окончателно: Домашен арест за ЛиЛана постанови АСНС
Апелативният профилиран углавен съд (АСНС) размени мярката за неотклонение на Лиляна Деянова - ЛиЛана, от „ задържане под ст...
В знак на митинг той отхвърли да внесе парите, отиде непринудено, с цел да бъде арестуван, само че прокуратурата не го направи. С гаранция от 40 000 лв. е и Мартин Димитров.
Медийни изявления свързаха проблемите със закона на ЛиЛана с познанството и с намиращия се в Дубай. Тя обаче отхвърли бизнесът ѝ да има пресечни точки с този на обвинявания за 19 закононарушения хазартен необут и разгласи, че е обект на следствие поради разкритията си корупционни практики към въвеждането на ТОЛ системата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР