Пари ще има за всички плащания в държавата, основно за

...
Пари ще има за всички плащания в държавата, основно за
Коментари Харесай

Финансистът Любомир Дацов: Пари ще има за всички социални плащания

Пари ще има за всички заплащания в страната, главно за обществените, само че средствата ще бъдат тъкмо закрепени. Така финансистът и някогашен зам.-министър Любомир Дацов разяснява пред Euronews Bulgaria импортираното от служебния кабинет предложение за „ удължение на удължаването “ на бюджета за тази година.

Проблемът продължава да е във вътрешните разноски – в разноските за пенсии, финансовите разноски, енергийните помощ и прочие, уточни финансистът.

„ Нямаш небосвод. Бюджетът е политически акт и тогава, когато няма вероятност накъде отиваш, няма развиване, не се стига до посока “ , добави Дацов. По думите му сега служебната власт приготвя 3-годишната пролетна прогноза, обвързвана с финансовата рамка на страната.

„ От тази обстановка би трябвало да се излезе по някакъв метод. Не знам дали е допустимо да се сформира държавно управление. Най-малко цинизмът, който лъха от тези записи, е недопустим “, сподели Дацов във връзка финансово-политическата рецесия, в която се намираме и пуснатите от Радостин Василев записи от съвещание на „ Продължаваме промяната “.

Много по-приемлив вид да се отиде на избори, паднали маски и едни изкривени лица стоят на терена “, счита Любомир Дацов.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР