Пари Сен Жермен възнамерява да предложи приблизително 150 милиона евро

...
Пари Сен Жермен възнамерява да предложи приблизително 150 милиона евро
Коментари Харесай

Сапунената опера между Варан и ПСЖ започва

Пари Сен Жермен има намерение да предложи почти 150 милиона евро на Реал Мадрид за бранителя Рафаел Варан, оповестява „ Le10sport “.

Според информацията, президентът на ПСЖ Насер Ал-Келайфи е решен да се възползва от опцията и да притегли Варан на „ Парк де Пренс “.

Самият Варан възнамерява да смени клубната принадлежност през лятото, защото е мощно отчаян от слабия сезон на "кралете ".

Варан е в доста близки връзки с новия треньор Зинедин Зидан, само че е сметнал за добре да смени клуба и ситуацията, защото вижда, че нещата на "Бернабеу " въобще не вървят във възходяща посока. Освен това той е на мнение, че му би трябвало по-голяма конкуренция, защото предвид на неналичието на такава му е прекомерно удобно в "кралския клуб ".

В същото време Реал Мадрид не възнамерява да се разделя със международния първенец, а освобождаващата уговорка, която е записана в неговия контракт възлиза на 500 милиона евро. „ Кралете “ ще се разделят с него единствено при положение, че получат сумата, заложена в клаузата му за откупуване.

Ръководните фактори в испанския клуб не са впечатлени от желанието на Варан да напусне.

Рафаел Варан има контракт с Реал Мадрид до лятото на 2022 година.

И въпреки всичко сходна оферта на стойност 150 милиона евро може да убеди Реал Мадрид да продаде Варан на ПСЖ.

Шампионът на Франция сигурно ще направи опит да притегли 25-годишния футболист.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР