Пари Сен Жермен се завърна на победния път в Лига

...
Пари Сен Жермен се завърна на победния път в Лига
Коментари Харесай

ПСЖ се върна към победите

Пари Сен Жермен се завърна на победния път в Лига 1. Шампионите не съумяха да завоюват предходните си две срещи, само че през днешния ден си потеглиха с трите точки от гостуването си на от 13-ия кръг, откакто се постановиха са 3:1.

Парижани поведоха в 33-ата минута. Анхел ди Мария напредна и подаде към, който засече във вратата за 0:1.

Монпелие обаче де върна в мача в 41-ата минута. бе изведен във вратарското поле, първият му удар бе избавен с ослепителен инстикт от. Всъщност вратарят мазета и втория изстрел на нападателя, само че се оказа, че топката е минала голлинията и резултатът стана 1:1.

В края на мача обаче гостите съумяха да измъкнат успеха. В 77-ата минута напредна на скорост, финтира и със страховит шут под гредата бе прецизен за 1:2.

В добавеното време столичани взеха решение свичко стрето попадение. Те проведоха прелестна офанзива с едно допиране, изведе, който от близко засече кълбото в мрежата за 1:3.

С тази победа Пари Сен Жермен се откъсна на върха с 28 точки, с четири повече от, който обаче е с два мача по-малко. Монпелие пък прекъсна серията и си от 4 победи и остава на 6-ото място с 23 точки.

Лига 1 13 кръг, събота 5 декември  Монпелие 1:3краен резулат  Пари Сен Жермен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР