Пари Сен Жермен продължава да бъде много активен на трансферния

...
Пари Сен Жермен продължава да бъде много активен на трансферния
Коментари Харесай

ПСЖ предлага 5-годишен договор на Ашраф Хакими

Пари Сен Жермен продължава да бъде доста деен на трансферния пазар през това лято. След като притегли Жоржиньо Вайналдум и Джанлуиджи Донарума като свободни сътрудници, в този момент парижани са доста близо и до прехвърлянето на десния халф-бек на Интер Ашраф Хакими.

Клубът и играчът към този момент са се споразумели за подписването на контракт за период от 5 години, твърди италианският публицист Фабрицио Романо. Той счита, че през последните часове спортният шеф на отбора Леонардо е забързал процеса по договарянията за договорката, при която се чака сегашният тим на мароканеца – Интер, да получи към 70 млн. евро за един от главните си играчи от последния сезон, в който „ нерадзурите “ станаха първенци на Италия за пръв път от 11 години. Тогава Хакими изигра 45 мача и се регистрира със 7 гола и 11 асистенции.

Пристигането на 22-годишния футболист ще укрепи дясната част на отбраната на отбора, където през последния сезон игра пристигналия чартърен от Рома Алесандро Флоренци. Той обаче по този начин и не бе платен от ПСЖ и с това се отвори дупка в състава.

Освен това, Хакими ще усили и класата на тима в отбрана, като индикаторите му в офанзива също са впечатляващи. С прехвърляния като неговия, президентът на клуба Насер Ал-Хелайфи се пробва да убеди суперзвездата на отбора Килиан Мбапе да остане на „ Парк де Пренс “ и да помогне на отбора в борбата за Шампионска лига през идващия сезон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР