Пари Сен Жермен прекрати спонсорския си договор с руската компания

...
Пари Сен Жермен прекрати спонсорския си договор с руската компания
Коментари Харесай

ПСЖ скъса договора с руски спонсор

Пари Сен Жермен приключи спонсорския си контракт с съветската компания за спортни залози Fonbet след нашествието на Украйна, оповестиха от пресслужбата на клуба.

Fonbet е единственият съветски спонсор на френския гранд от Лига 1, подписвайки договор предходната година до 2023. Клубът има и академия за млади футболисти сред 3 и 15-годишна възраст в Москва, основана през 2019, която възнамерява да продължи активност без значение от съветската инвазия на Украйна, която продължава към този момент трета седмица.

Събитията, които се случват сега, ни накараха да премислим още веднъж нашите взаимоотношения. Решихме взаимно да прекратим нашето съглашение с Fonbet до края на сезона “, се сподели в изказването на парижани, добавяйки, че не е била открита причина да прекъсва работа с школата. Въпреки това, клубът съобщи, че „ ще остане нащрек за ограниченията, които могат да бъдат взети “.

Русия е под прицел на серия от спортни наказания от началото на войната с Украйна, като ФИФА изхвърли страната от плейофите за Световното състезание, където тимът трябваше да играе с Полша

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР