Пари Сен Жермен постави цена от 300 млн. евро за

...
Пари Сен Жермен постави цена от 300 млн. евро за
Коментари Харесай

ПСЖ иска 300 млн. евро за Неймар

" Пари Сен Жермен " сложи цена от 300 млн. евро за Неймар, оповестява в. " Паризиен ". Бразилецът е изискал да напусне и да се върне в Испания, а неотдавна в. " Екип " заяви, че управлението на клуба е готово да го продаде. Според " Паризиен " Неймар даже не има намерение да се прибира в Париж и се надява да бъде продаден преди този момент. 

Цена от 300 млн. евро обаче ще затрудни главните претенденти за подписа му - " Реал " и " Барселона ", които биха имали проблеми с финансовия феърплей при такъв трансфер. " Реал " към този момент купи играчи за над 300 млн. евро. Според " Мундо Депортиво " кралският клуб ще се опита да вземе Неймар с оферта от 130 млн. евро плюс някой всред Гарет Бейл и Хамес Родригес, които не влизат в проектите на треньора Зинедин Зидан. 

" Барселона " ще заложи на сходна тактика. Каталунците са предложили 100 млн. плюс някой всред Иван Ракитич, Самюел Юмтити и Усман Дембеле, като е допустимо да дадат и повече от един футболист. Според " Мундо Депортиво " Неймар избира да се върне в " Барса ". Той напусна клуба през 2017 година, когато ПСЖ заплати 222 млн. евро за него.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР