Пари Сен Жермен може да отмъкне Тиемуе Бакайоко под носа

...
Пари Сен Жермен може да отмъкне Тиемуе Бакайоко под носа
Коментари Харесай

ПСЖ ще се опита да спре почти сигурен трансфер на Милан

Пари Сен Жермен може да отмъкне Тиемуе Бакайоко под носа на Милан, оповестява " Foot Mercato ". Спортният шеф на френския първенец Леонардо приготвя светкавична оферта за халфа на Челси, който от дълго време е в неговото полезрение.

Милан смяташе привличането на Бакайоко за съвсем несъмнено. " Росонерите " се схванаха със " сините " да вземат французина чартърен за един сезон против 3 милиона евро с алтернатива за откупуване за още 30 милиона евро през идващото лято. Сделката обаче се бави, защото италианците не могат да се схванат с играча за персоналните му условия.

Леонардо следи деликатно обстановката и е подготвен да се възползва от усложненията на Милан, като към този момент е приготвил контрапредложение към Челси и към самия футболист.

Няма да е изненада, в случай че 26-годишният Бакайоко избра офертата на ПСЖ, защото финансовите благоприятни условия на французите са много по-големи от тези на италианците. Освен това той е роден в Париж и на драго сърце би се завърнал в родния си град.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР