Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед се очаква да влязат

...
Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед се очаква да влязат
Коментари Харесай

ПСЖ и Ман Юнайтед в битка за подписа на Дъглас Коста

Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед се чака да влязат в трансферна борба за подписа на крилото на Ювентус Дъглас Коста през лятото. Все по-усилено се появяват информации, че бразилецът няма да остане на “Алианц Стейдиъм” и ползата към него пораства, въпреки актуалният сезон да не е най-хубавият в кариерата му. През тази акция поради травми и санкции Коста е изиграл единствено 24 мача във всички шампионати, като има 1 гол и 2 асистенции на сметката си.

Интересът на Манчестър Юнайтед към този футболист е от много време насам, като той бе мечтан от “Червените дяволи” и през предишното лято, само че тогава Ювентус изрично отхвърли да продава. В момента обаче обстановката е по-различна и раздялата е много по-възможна. Това притегли вниманието и на ПСЖ, който също се подреди на опашката за бразилеца.

Коста пристигна в Юве от Байерн против 46 милиона евро през 2017 година. Той ще навърши 29 години през септември, а спадът във формата му значи, че сега пазарната му цена е от порядъка на 30-35 милиона евро.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР