Пари Сен Жермен е лидер във Франция и е сигурен

...
Пари Сен Жермен е лидер във Франция и е сигурен
Коментари Харесай

Критиките към Почетино валят, но той разсъждава философски

Пари Сен Жермен е водач във Франция и е сигурен 1/8-финалист в Шампионската лига, само че сякаш тимът не се показва на предстоящото високо равнище на фона на звездите, с които разполага. Логично рецензиите са ориентирани към треньора Маурисио Почетино. През уикенда парижани едвам се избавиха от загуба против Ланс и още веднъж се появи неодобрение против наставника.

“Чувствам се добре и съм спокоен, тъй като чувствам поддръжката на моите футболисти и клуба - разяснява той. - Ръководство знае къде се намираме и какво преследваме. След бурята постоянно изгрява слънце и тогава ще можем да му се насладим.”

“Процесът на развиване на един клуб има две страни: забележимата за всички в профил, и тази, която си е вътре в самия клуб. Тази втората е обвързвана с акомодация, връзка, съгласие сред самите футболисти и построяването на някакви взаимоотношения сред тях. Тези неща са значими в съблекалнята, с цел да има съгласие и на терена”, добави Почетино.

“Всички ни гледат по какъв начин играем и всички имат мнение. Наясно съм, че в отбор като ПСЖ има една огромна крушка, която непрекъснато свети. Шумът е огромен, само че това е обикновено. Критиките не доближават до футболистите и те остават фокусирани към реализиране на задачите си. Това може и да отнеме малко повече време”, съобщи пък бранителят Ашраф Хикими.

Във вторник французите одобряват Брюж в последния си дуел от груповата фаза на ШЛ. Срещата е без значение за домакините, тъй като те сигурно ще завършат втори. Белгийците обаче се борят с Република България (Лайпциг) за третата позиция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР