Пари Сен Жермен е готов да пусне Лионел Меси със

...
Пари Сен Жермен е готов да пусне Лионел Меси със
Коментари Харесай

Меси си тръгва от ПСЖ

 Efbet2023 Horizontal
Пари Сен Жермен е подготвен да пусне Лионел Меси със свободен трансфер през лятото, оповестява The Mirror.  Договорът на международния първенец с Аржентина изтича след към два месеца, когато сезонът завършва. Според информациите той може да се завърне в Барселона, в случай че финансовото положение на каталунците разрешава.

Меси се причисли към ПСЖ като свободен сътрудник през лятото на 2021 година и до момента в който е на път да донесе още една купа в Лига 1, трофеят от Шампионската лига остава неосъществена цел за клуба. Президентът на парижани Насер Ал Хелайфи желае да направи френския гранд финансово резистентен план - с по-малко звезди и по-голям акцент върху младите френски гении.

Меси и сътрудниците му са наясно с интереса от страна на Барселона, само че към момента няма публична оферта от " Камп Ноу " за аржентинската звезда.  Междувременно се появиха информации, че Меси е в Барселона с цялото си семейство и екип, само че не е ясно дали визитата му е знак за започване на договаряния с някогашния му клуб.

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР