Пари Сен Жермен допусна неочаквано поражение при визитата си на

...
Пари Сен Жермен допусна неочаквано поражение при визитата си на
Коментари Харесай

Рен изненада ПСЖ и завърза интригата на върха в Лига 1

Пари Сен Жермен позволи ненадейно проваляне при визитата си на Рен, откакто отстъпи с минималното 0:1 в финален мач от 19-ия кръг на френската Лига 1 .
Амари Траоре (д) вкара победния гол за Рен.
Единственото попадение в срещата падна в 65-та минута, когато прецизен за домакините бе Амари Траоре, който се разписа след асистенция на Адриен Трюфер. Шампионите от столицата владееха повече топката, само че насочиха единствено един прецизен удар по посока вратата на противника за целия мач – за съпоставяне Рен завърши с шест точни удара към вратата на Джанлуиджи Донарума.

Възпитаниците на Кристоф Галтие започнаха без Килиан Мбапе, само че в състава от първата минута личаха имената на Неймар и международния първенец с Аржентина Лионел Меси. Мбапе се появи 10 минути след почивката, само че и това не съумя да избави тима от загуба.

Така обстановката на върха в подреждането се завърза, като вторият Ланс е на три точки от парижани, до момента в който Марсилия е на пет пункта от първенците. Рен е пети с 37 точки. В идващия кръг Рен гостува на Лориен, като преди този момент има аудиенция на Марсилия за Купата на Франция, до момента в който ПСЖ ще търси реванш първо при гостуването на Пайс дьо Касел, а по-късно и против Реймс вкъщи за състезание. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР