Пари, блясък, слава – това са все неща, към които

...
Пари, блясък, слава – това са все неща, към които
Коментари Харесай

Лоша слава: БГ Звездите, които всички смятат за гадняри!

Пари, искра, популярност – това са все неща, към които доста от нас се стремят, само че които за светския хайлайф са просто всекидневие. Те обаче не могат да компенсират неналичието на един фактор: положителния темперамент. Макар да са богати и сполучливи, идващите четири БГ звезди не се употребяват с положително име нито измежду сътрудниците си, нито измежду публиката. 

Ето на кои родни звезди им се носи славата на гадняри и за какво: 

Михаела Филева

Че Михаела Филева е надарен и харизматичен реализатор, спор няма. Ако съдим по думите на сътрудниците ѝ обаче, на звездата може би ѝ липсват маниери. По време на присъединяване си във VIP Brother през 2016, музикантите Лора Караджова, Papi Hans и Атанас Колев организираха просторен диалог на тематика разприте си с Михаела. „ В неприятни връзки е с съвсем всички, “ отсече Лора. „ Свръхамбициозна е и постоянно държи да е център на вниманието. “ Дали е по този начин не знаем, само че е реалност, че и Papi, и Наско оживено се съгласиха с изказванието. А където има пушек…

Виж още: Намек за връзка или вик за внимание? Ирина от " Ергенът " не стопира с намеците за връзка с Евгени

Мария Илиева

Друга БГ поп дива с спорен имидж е Мария Илиева. Сред най-знаковите кавги към звездата бе разногласието ѝ с Атанас Колев, зародил откакто рапърът напусна лейбъла на Мария – Стерео Стая, през 2017. Инцидентът провокира безчет клюки по отношение на евентуална спекулация сред двамата – изказване, което Наско като че ли удостовери във видео с влогъра Алпер Чочев, където загатна, че е „ откликнал на задатъците “ на певицата. Фактът, че Наско се причисли към Стерео Стая, когато бе преди малко навършил пълноправие, накара мнозина да жигосат (тогава 37-годишната) Мария за интереса ѝ към доста по-млад и зависещ на нея реализатор.

Кулагин

И в случай че за някои родни звезди се носят мълви и клюки, то други си демонстрират рогата пред цяла България. По време на престоя си във VIP Brother, гримьорът Георги Кулагин някак съумя да се изпокара с всички съквартиранти, а също така бе и уверен, че те му крадат движимостите. Любимата ни негова изцепка? Когато реши да чупи чинии измежду нощ, а по-късно избяга от Къщата…

Виж още: Президент или най-малко министър: Джулката спретна погача на бебето в национален стил 

Жени Калканджиева

Моделът Жени Калканджиева също имаше по-скоро злощастно присъединяване във VIP Brother, по време на което се замеси в редица разпри със съквартирантите. Най-запомнящата се нейна изцепка обаче пристигна няколко години по-късно, когато името ѝ бе забъркано в съседски скандал, приключил с кряскане на полицията и дузина новинарски истории. Причината за кавгата? Жени замервала съседите си с яйца (!). Пред медиите тя отсече, че е „ напълно обикновено на човек да му се прииска да хвърли едно яйце “… Хм, на нас това въобще не ни звучи като човек с проблематичен темперамент!

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР