Парфюми и тоалетни води с логата на световноизвестни марки са

...
Парфюми и тоалетни води с логата на световноизвестни марки са
Коментари Харесай

Задържаха парфюми менте на Капитан Андреево

Парфюми и тоалетни води с логата на световноизвестни марки са арестувани от митнически чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево, оповестиха от Агенция "Митници ". Те са били открити при инспекция на лек автомобил с румънска регистрация.
Влизащата от Турция у нас кола е била отклонена за щателна митническа инспекция. Шофьорът, румънски жител, който пътувал самичък, декларирал, че не придвижва артикули за обявление. При инспекцията обаче във всички вероятни естествени кухини на автомобила - в таблото, пода, седалките, вратите, калниците, както и в няколко куфара, са били открити общо 1419 парфюма и тоалетни води със знаците на световноизвестни марки.
Парфюмите и тоалетните води са били арестувани, както и автомобилът, послужил за осъществяване на нарушаването. На водача е бил формиран акт, а по случая ще бъде формирано административнонаказателно произвеждане.
От началото на годината до момента на Капитан Андреево за арестувани 32 000 парфюма и тоалетни води, сочи статистиката на митницата. Повече от 90 % от спрените аромати са конфискувани по отношение на нарушение на регламента за отбрана на правата върху интелектуалната благосъстоятелност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР