Пърформанс артистът от Барселона Адриан Пино Оливера се е специализирал

...
Пърформанс артистът от Барселона Адриан Пино Оливера се е специализирал
Коментари Харесай

Отврат: Испанец твори "изкуство" гол, приклещил мъжкото си достойнство между бедрата

Пърформанс актьорът от Барселона Адриан Пино Оливера се е специализирал в позирането гол, с притисната и скрита сред бедрата неустрашимост, пред шедьоври на международното изкуство, оповестява в. " Метро ", представен от " Монитор ". Той се е разсъбличал пред едни от най-култовите платна, статуи и архитектурни монументи на културата. Но откакто театралничи пред картината на Тинторето " Млечният път ", изложена в лондонската Национална изложба, актьорът беше задържан и заставам зад решетките 7 часа. Преди това Оливера беше залял голото си тяло с мастило.

Когато преди време той театралничи гол пред фонтана " Треви " в Рим, той беше санкциониран 55 евро, само че актьорът не заплати санкцията. " Никога не заплащам, когато създавам изкуство, тъй като това би било изменничество към моите арт правила! ", твърди испанецът.

Той се дефинира като " гаджето на Венера " и към месец декември се надява да е театралничил пред 22 шедьовъра на международното изкуство. Адриан усърдно криел пениса сред бедрата си по време на пърформансите си, тъй като женското начало било по-висше от мъжкото. По този метод той правил " алегорична кастрация " над себе си.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР