Пърформанс артистът от Барселона Адриан Пино Оливера се е специализирал

...
Пърформанс артистът от Барселона Адриан Пино Оливера се е специализирал
Коментари Харесай

Пърформанс артист позира гол пред шедьоври

Пърформанс актьорът от Барселона Адриан Пино Оливера се е специализирал в позирането гол, с притисната и скрита сред бедрата неустрашимост, пред шедьоври на международното изкуство, оповестява в. "Метро ", цитира "Монитор ".

Той се е разсъбличал пред едни от най-култовите платна, статуи и архитектурни монументи на културата. Но откакто театралничи пред картината на Тинторето "Млечният път ", изложена в лондонската Национална изложба, актьорът беше задържан и заставам зад решетките 7 часа. Преди това Оливера беше залял голото си тяло с мастило.



Когато преди време той театралничи гол пред фонтана "Треви " в Рим, той беше санкциониран 55 евро, само че актьорът не заплати санкцията. "Никога не заплащам, когато създавам изкуство, тъй като това би било изменничество към моите арт правила! ", твърди испанецът.

Той се дефинира като "гаджето на Венера " и към месец декември се надява да е театралничил пред 22 шедьовъра на международното изкуство. Адриан усърдно криел пениса сред бедрата си по време на пърформансите си, тъй като женското начало било по-висше от мъжкото. По този метод той правил "символична кастрация " над себе си.





Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР