Парчето, което възроди гласа на Уитни Хюстън в класациите, се

...
Парчето, което възроди гласа на Уитни Хюстън в класациите, се
Коментари Харесай

Кайго и Уитни Хюстън с общо 5 седмици на върха в британския поп радио чарт

Парчето, което възроди гласа на Уитни Хюстън в класациите, се радва пета седмица на номер 1 в английския поп радио чарт. Higher Love (дуетът на Кайго със записи на гласа на поп иконата) продължава да се чува постоянно на Острова, като съгласно " Рейдиомонитър " е било излъчено 7 842 пъти и е със 75.8 милиона импресии. От другата страна на Атлантика, с дебюта си Higher Love стана първото осъществяване, в което звучи гласът на Уитни от близо 20 години насам, в топ 40 на поп станциите там. За последно легендата нападна приживе този чарт с дуета си с Енрике Иглесиас Could I Have This Kiss Forever в края на май 2000-а година.

Номер две, след скок с едно място във Англия, е Circles на Пост Малоун и трета е Señorita - някогашният номер едно на Шон Мендес и Камила Кабейо.

Лизо е трета седмица на номер 1 в щатската поп ранглиста. Според " МидиаБейз 24/7 " Truth Hurts e била излъчена 19 352 пъти в цяла Америка и е достигнала до публика от 94.948 милиона. В статичния топ 3 Señorita е на номер 2, трети е Луис Капалди със Someone You Loved.

Силен дебют в Щатите тази седмица за Найъл Хорън. Магнетичният му вокал пасва съвършено с новото му поп предложение със свежи пиано детайли и перкусии под формата на пърпорене с ръце. Nice To Meet Ya излезе преди седмица, като за сингъла младата звезда споделя: " Даде ми опция да опитвам в музикално отношение. Страшно съм удовлетворен, че най-сетне мога да я споделя с всички. "

Във Англия измежду новите оферти най-бързо се катери Liar на Камила Кабейо, като тази седмица влезе в топ 40 напряко на номер 15.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР