Парчето е римейк на една от любимите й песни от

...
Парчето е римейк на една от любимите й песни от
Коментари Харесай

Камелия представя „Иди си“ с 4 визии

Парчето е римейк на една от обичаните й песни от предишното, когато същият текст прозвуча в осъществяване на певицата Деси, която от години се отдръпна от фолк сцената. „ Отдавна това беше една от най-любимите ми песни. Музиката е гръцка, в оригинал я извършва Василис Карас. Благодаря на Деси, че ми позволи да я извърша с нейния текст, на които самата тя е създател. Знам какво е да си дадеш творението на различен реализатор и по тази причина ми е радостно, че го направи за мен “, споделя Камелия.

Атрактивното видео към парчето е под режисурата на Валери Милев, а в него виждаме огън момичето в четири радикално разнообразни визии. В две от тях е брюнетка, а в останалите е с оранжева и руса коса. „ Толкова облици смених и по никакъв метод не можах да задържа обичания си “, през смях споделя Камелия сюжета на видеото.

Клипът може да бъде забелязан в формалния канал на изпълнителката в You tube, а първите мнения за парчето са, че Камелия е дала втори живот на тази ария, която несъмнено ще се трансформира в един от огромните шлагери на 2020 година.

Снимки: Виктория Сиракова
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР