Парапланеристът Иван Красовски претърпял ужасяващ инцидент. Той паднал от височина

Парапланеристът Иван Красовски претърпял ужасяващ инцидент. Той паднал от височина ...

Дънер прониза тялото на парапланерист, паднал от 600 м., а той... ВИДЕО + СНИМКИ.


Парапланеристът Иван Красовски претърпял ужасяващ инцидент. Той паднал от височина 600 метра в борова гора, като едно от дърветата преминало през тялото му. Благодарение на бързата реакция на лекарите, мъжът живее втори живот и днес го наричат Беларуският Хълк.

Наскоро в интернет се появиха шокиращи снимки, от които се виждат нараняванията на Иван при това зловещо падане, случило се на 2 юни тази година.Иван се приземил сред купчина отсечени дътвета и едно от тях буквално преминало през тялото му, промушвайки дясното му рамо. Някои потребители, разгледали галерията от снимки и видеа, качени от любителя на екстремни преживявания, не вярват, че подобно нещо е възможно.

Иван е парапланерист от 15 години. В тези среди той е известен с желанието си постоянно да усъвършенства уменията си и да пробва нови неща. Такъв бил и случаят, когато се качил на паратрак. Но нещо във въздуха се объркало, което довело до инцидента.Пластичният хирург доц. д-р Сергей Юлианович Мечковскай бил шокиран, когато поел случая на Иван. Първоначално той видял ужасяващите фотографии и запитал: "Как този човек е още жив". И макар в практиката си медикът да имал и по-леки случаи, които завършвали с ампутации, при този пациентът бил напълно възстановен.

"Случаите, както при този пациент, са уникални. Бях много изненадан: как е жив този човек? Но той бе останал жив, защото така му било писано.Лекарят посочва, че е имало един много важен момент. Заради нараняванията е нямало как да се разбере какви са пораженията върху вътрешностите на Иван, преди да премахнат дървото. Той бил вкаран в операция и чак след отстраняване на чуждото тяло станало ясно, че парапланеристът е извадил завиден късмет.

Източник: fakti.bg