Паранормални явления в дом, в който е живяла Мерилин Монро

...
Паранормални явления в дом, в който е живяла Мерилин Монро
Коментари Харесай

Паранормални явления в дом, в който е живяла Мерилин Монро

Паранормални феномени в дом, в който е живяла Мерилин Монро … Англичанка, обожаваща Мерилин Монро, става нейно „ копие “, след което се мести в Лос Анджелис и купува имение, което в миналото е притежавано от актрисата (Zona666.com). Скоро по-късно, тя и брачният партньор й стартират да виждат странни феномени. 25-годишната британка Жасмин Чизуел от дребна е огромен почитател на известната холивудска кино звезда от 50-те години Мерилин Монро (Marilyn Monroe). Преди няколко години, Жасмин се постарава да стане „ външно копие “ на Монро и стартира да води блогове в мрежата. Сега, Жасмин има над 600 хиляди почитатели в Инстаграм (Instagram). Наскоро тя стана известна в пресата и по малкия екран, казвайки, че призракът на Мерилин Монро живее в нейната къща. Този дом в Лос Анджелис, през 50-те години на предишния век принадлежи на самата Мерилин и нейния тогавашен брачен партньор Джо Ди Маджо (Joseph Paul „ Joe “ DiMaggio). Жасмин го купува, с цел да подхожда изцяло на нейния жанр „ а ла Монро “. Според Жасмин, откакто се е открила със брачна половинка си в това първокласно имение в Холивуд, в къщата стартират да се случват паранормални феномени. Отначало, самата дамата чува нечии стъпки и странни гласове в стаите и коридорите, а по-късно нейни другари, които са й на посетители в имението, стартират да приказват за това.



Жасмин споделя, че такива странни феномени се случват непрестанно и всяка вечер чуват стъпките на „ нещо “ невидимо пред вратата. И тогава, „ нещото “ почнало да допира хората. Тези докосвания не били нападателни, а „ нежни и топли, излъчващи другарска сила “.



Жасмин споделя, че един път е разкрила, че „ нещото “ е изгорило нейно списание, а другаде е оградило текст с флумастер Когато дамата кани медиум в къщата, той споделя, че духовете на самата Мерилин Монро и брачният партньор й Джо Ди Маджо към момента живеят в къщата. Но, новите притежатели не повярвали незабавно в това. Четете още: Странни феномени в къщата на грубо убитата Джудит Ева Барси



Жасмин Чисуел като Мерилин Монро Първоначално, те се пробват да обяснят странностите с близостта до пътя или “номера ” на домашните любимци. Дори си правили опити, като карали кола покрай къщата, с цел да ревизират дали в къщата им ще се чува шума от пътя. Но, те по този начин и не схващат от кое място идват шумът и гласовете. Жасмин и брачният партньор й се местят в имението преди три години. Тя също е актриса по специалност, а преди този момент е работила в разнообразни детски телевизионни излъчвания по канала BBC. След като Жасмин купива къщата на Мерилин Монро за 2,7 милиона $ и стартира да се снима като известната актриса в басейна и стаите на къщата, известността й се усилва доста.



Жасмин Чисуел Според Жасмин, преди да купи къщата, тя в никакъв случай не е чувала за духове в нея и това е било огромна изненада за нея. Когато брачният партньор й персонално вижда фантом във формата на момиче с руса коса, тя се убеждава, че призракът на Мерилин Монро в действителност живее в дома. От позиция на екстрасенсите, не е изненадващо, че духът на Монро може да е „ затънал “ в тази къща. Тя се мести тук през 1954 година след сватбата си с Ди Маджо и скандално го напуща през 1955 година Цялото обзавеждане в дома е същото, както по времето на Монро, а в банята към момента има кърпи, употребявани от актрисата и нейния брачен партньор.



Мерилин Монро и брачният партньор й Джо Ди Маджо Екстрасенсите имат вяра, че призраците постоянно се „ вкопчват “ в обичаните си неща и обичат да живеят в тяхната среда. Междувременно, това имение не е единственото място, където е забелязан призракът на Мерилин Монро. Преди това тя неведнъж е била забелязвана в стая 1200 в хотел Hollywood Roosevelt, където е прекарвала доста време, до момента в който е била в Лос Анджелис. Говори се също, че нейният фантом е видян в дамската тоалетна на някогашния хотел Knickerbocker, където тя и Джо Ди Маджо прекарват медения си месец.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР