Paranoid Productions представиха нов трейлър към The Church in the

...
Paranoid Productions представиха нов трейлър към The Church in the
Коментари Харесай

Ново видео към The Church in the Darkness

Paranoid Productions показаха нов филмов откъс към The Church in the Darkness, игра, която би трябвало да излезе през идната година и генерира необятен интерес при анонса си през 2016.

В The Church in the Darkness влизате в ролята на Вик, някогашен представител на силите за сигурност, който пътува за Южна Америка, с цел да разбере повече за ориста на своя племенник, Алекс. Той е последвал харизматичните Исак и Ребека Уолкър, радикали, основали тайнствения фетиш „Мисия на груповата справедливост“, които бягат дружно със своите почитатели в джунглите, с цел да осъществят утопичната си социалистическа фантазия. Но дали всичко е толкоз почтено или семейство Уолкър имат друга цел във връзка с хората, които са им повярвали?

“ The Church in the Darkness комбинира история, която е поднесена по неповторим метод с екшън-инфилтрационен геймплей и отвесна вероятност на камера в изцяло открита среда. Играйте по метода, по който желаете – можете да избегнете изцяло опцията да ви виждат, да се освободите от пазачите по несмъртоносни способи или да убивате всеки, който ви се изпречи на пътя. Но ще би трябвало да живеете с следствията от тези избори“, гласи анонса на играта. Създателите ѝ дават обещание, че всяко наново преиграване ще ви предлага неповторими сюжети и детайли от историята.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР