Параметрите бяха потвърдени пред Autocar от изпълнителния директор на компанията

...
Параметрите бяха потвърдени пред Autocar от изпълнителния директор на компанията
Коментари Харесай

Polestar пуска конкурент на Model 3: 400 к.с. и пробег до 560 км

Параметрите бяха доказани пред Autocar от изпълнителния шеф на компанията Джонатан Гуудман. Той даже дефинира цената, която за Острова ще е сред 30 000 и 50 000 лири.

Нещо повече, Polestar 2 ще предлага въпросния пробег от към 560 км (350 мили) в базовата си версия.

Очакванията са, че Polestar 2, който ще бъде показан през 2019 година, ще е доста непосредствен като дизайн до 40.2 Concept (на снимката): 4-врата седан с повишен луфт, показан през 2017 година паралелно до 40.1 Concept, който по-късно се прероди като Volvo XC40.

Гуудман предизвестява, че всеки открит производител, който ще стартира електрически суббранд въз основата на различен дизайн може да сбърка.

“Световният пазар на електрически коли бе към 4 млн. бройки през 2017 година,” разяснява Гуудман, „ само че упованията са да доближи 25 млн. през 2025 година Ще е неточност да се допусна, че, откакто е електрически, би трябвало да го създадем чудноват или футуристичен. Други марки може да вършат това, само че, когато приказваме за пазар от порядъка на 30 млн. до 7 години, то това значи, че към този момент не приказваме за нишови коли. Това ще са всеобщи коли. Затова би трябвало просто да проектираш една ужасно изглеждаща машина, а не някаква с огромна синя мълния в профил.”

“Електрическите коли ще се толкоз привлекателни за младите изпълнитени шефове, колкото и за пенсионерите в Лондон.”

След Polestar 2 на ред ще е огромен електрически SUV, наименуван Polestar 3.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР