Парамедиците, които били повикани, определили, че смъртта му е настъпила

...
Парамедиците, които били повикани, определили, че смъртта му е настъпила
Коментари Харесай

Той Получи Смучка От Гаджето Си, И Беше Горд! Седмица По-Късно Умря!

Парамедиците, които били извикани, определили, че гибелта му е настъпила вследствие на инсулт, което мощно учудило всики – по какъв начин младеж и изцяло здрав младеж може да почине по този метод?По думите на медиците това е могло да се случи, откакто момчето се срещнало със своята другарка Хики: буйната дама не един път оставяла синки, целувайки врата на Хулио, написа Блиц. Последният път, очевидно, тя засмукала момчето в зоната на сънната му артерия.

Лекарите настояват, че инсултът е предизвикан точно от този табиет – след засмукването се е формирал тромб, който напълно е могъл да мигрира в мозъка на момчето и в течение на идващите часове да стане повода за съдбовния удар. Сега приятелката на Хулио се крие от смачканите от тъга родители.

Това не е първият случай, когато засмукването оставя освен неприятна синка, само че и води до тежки последици: през 2010 година 44-годишна жена от Нова Зеландия пострада по подобен метод. Все отново би трябвало да се означи, че тя остана отчасти парализирана.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР