Парамедичка от Пакистан е арестувана, след като откраднала бебе, за

...
Парамедичка от Пакистан е арестувана, след като откраднала бебе, за
Коментари Харесай

Парамедичка открадна бебе, за да го даде на леля си

Парамедичка от Пакистан е задържана, откакто откраднала бебе, с цел да го даде на бездетната си вуйна, оповестява Би Би Си.

Детето било изнесено от болничното заведение в Белуджистан малко след раждането му.

Семейството в началото не знаело за изгубването на преди малко роденото момиченце, защото никой не съобщил, че майката е родила близнаци.

Те разбрали, когато родилката се върнала в схващане и попитата къде е „ другото момиченце “, споделя нейният шурей пред Би Би Си.

Абдул Хамид завел родилката Джамила Биби в болничното заведение в Лоралай, на към 60 км югозападно от селото им, в сряда, оповестяват от пакистанската полиция. Той декларирал там, че след раждането на фамилията на Джамила Биби било предадено едно малко момиченце и им било казано да отведат пациентката вкъщи, защото тя се оправя добре.

Джамила Биби обаче не се чувствала добре в идващите няколко дни, а през това време оставеното при нея близначе умряло, съобщи dariknews.bg.

След като се съвзела, майката разкрила пред фамилията разтърсващата вест.

" В петък, когато Биби към този момент се беше възстановила, тя попита къде е другото й момиче. Бяхме зашеметени ", споделя Абдул Хамид пред Би Би Си.

" След като Абдул Хамид подаде тъжба в полицията, арестувахме парамедичката, която е била дежурна в родилната зала същата вечер, и тя ни води напряко до мястото, където е бебето ", споделя Джахангир Шах, шеф на полицейското ръководство в Лоралай.

„ Било ѝ помогнато от двама сътрудници да изнесат неусетно бебето отвън болничното заведение и тя да го даде на вуйна си, която била омъжена от 17 години, само че към момента нямала дете. Парамедичката ни сподели, че вуйна й обезверено желала да осинови бебе. “

Полицията е арестувала и четирите дами, а бебето, което към момента не е кръстено, е върнато на същинското си семейство. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР