Паралелно с показния арест на кмета на кв. Младост Десислава

...
Паралелно с показния арест на кмета на кв. Младост Десислава
Коментари Харесай

Тече мащабен обиск в сградата на район Младост след ареста Десислава Иванчева

Паралелно с показния арест на кмета на кв. " Младост " Десислава Иванчева, осъществен в центъра на столицата през днешния ден, стартира и обиск в постройката на общинската администрация на район Младост. 

Сградата е затворена и никой не може нито да излезе, нито да влезе в нея. По думите на Борислав Сандов, един от водачите на " Зелените " служителите на реда " събират персонални карти на посетителите ".

Пиарът на регион " Младост " Петър Кърджилов разгласява в профила си във Фейсбук фотоси на униформени с коментар, че в постройката има полиция и чиновници на антикорупционния орган КПКОНПИ. " Не пускат чиновници да излязат, нито да влязат в постройката! Не се дават никакви пояснения! Събират се персонални данни на жители! ", написа Кърджилов в поста си в обществената мрежа. Той приключва с персонален коментар, който гласи: " За пръв път се случва такава проведена нагласена офанзива против Десислава Иванчева! Типично интензивно мероприятие жанр Държавна сигурност! "

В обществените мрежи започнаха да се появяват мнения по случая:

" Държаха ме половин час без пояснение ", твърди Галина Гайдарова.

Полицията събира персонални карти, написа и юрист Свилен Овчаров в Twitter

Полицията събира персонални карти на всички, изцяло нелегално, няма общо с пълномощията на КОМПИ #ЗеленМладост#районМладост

— Svilen (@svilenovcharov) 17 април 2018 година

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР