Парагвайските власти съобщиха, че в контейнер, пристигнал от Сърбия, са

...
Парагвайските власти съобщиха, че в контейнер, пристигнал от Сърбия, са
Коментари Харесай

Зловещо! Откриха седем тела в контейнер от Сърбия

Парагвайските управляващи оповестиха, че в резервоар, дошъл от Сърбия, са открити 7 тела в напреднала фаза на разлагане, оповестява сръбският вестник “Политика “, представен от организация "Фокус ".

Според прокурора Марсел Салдивар контейнерът е напуснал Сърбия на 21 юли и е дошъл по-рано тази седмица през Аржентина в речно пристанище на Асунсьон, столицата на Парагвай, оповестява "Ройтерс ". Телата са открити, когато представители на компанията, закупила продукта, са отворили контейнера, добави Салдивар.

Той добави, че всички жертви са възрастни и наподобява, че са "нелегални пасажери ". Салдивар съобщи, че парагвайските управляващи ще се свържат с сътрудниците си в Сърбия, с цел да разпознават жертвите, оповестява Танюг.

Той сподели, че са намерили персонални документи у две от жертвите, от които се вижда, че те са мароканци, и добави, че е открита касова записка на таксиметрова компания от Сърбия, което демонстрира, че те са влезнали в резервоар в Сърбия.

„ Предполагаме, че те са пристигнали там от своята страна и че са възнамерявали да пътуват до най-близката дестинация, само че не са пресметнали добре маршрута и не са оживели в пътуването “, сподели Салдивар пред "Ройтерс ".

Той добави, че те са имали бисквити, бутилирана вода и кутии с храна, която е било задоволително за 72 часа. Полицията е разкрила и чанти и вентилационен отвор в частта на контейнера, където са били телата. „ Всички тела са в положение на напреднало разлагане.

Останали са единствено коса и кости “. Той добави, че ще бъде тестван маршрутът на контейнера, както и че ще бъдат изследвани мобилните телефони, които са били открити дружно с телата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР