Парагвайските власти съобщиха, че в контейнер, пристигнал от Сърбия, са

...
Парагвайските власти съобщиха, че в контейнер, пристигнал от Сърбия, са
Коментари Харесай

Откриха седем тела в контейнер от Сърбия

Парагвайските управляващи оповестиха, че в резервоар, дошъл от Сърбия, са открити 7 тела в напреднала фаза на разлагане, оповестява сръбският вестник “Политика “, представен от организация " Фокус ".

Според прокурора Марсел Салдивар контейнерът е напуснал Сърбия на 21 юли и е дошъл по-рано тази седмица през Аржентина в речно пристанище на Асунсьон, столицата на Парагвай, оповестява " Ройтерс ". Телата са открити, когато представители на компанията, закупила продукта, са отворили контейнера, добави Салдивар.

Той добави, че всички жертви са възрастни и наподобява, че са " незаконни пасажери ". Салдивар съобщи, че парагвайските управляващи ще се свържат с сътрудниците си в Сърбия, с цел да разпознават жертвите, оповестява Танюг. Той сподели, че са намерили персонални документи у две от жертвите, от които се вижда, че те са мароканци, и добави, че е открита касова записка на таксиметрова компания от Сърбия, което демонстрира, че те са влезнали в резервоар в Сърбия.

„ Предполагаме, че те са пристигнали там от своята страна и че са възнамерявали да пътуват до най-близката дестинация, само че не са пресметнали добре маршрута и не са оживели в пътуването “, сподели Салдивар пред " Ройтерс ". Той добави, че те са имали бисквити, бутилирана вода и кутии с храна, която е било задоволително за 72 часа. Полицията е разкрила и чанти и вентилационен отвор в частта на контейнера, където са били телата. „ Всички тела са в положение на напреднало разлагане. Останали са единствено коса и кости “ Той добави, че ще бъде тестван маршрутът на контейнера, както и че ще бъдат изследвани мобилните телефони, които са били открити дружно с телата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР