Парагвайски пожарникари се съблякоха голи за календар, за да спечелят

...
Парагвайски пожарникари се съблякоха голи за календар, за да спечелят
Коментари Харесай

Парагвайски пожарникари се разсъблякоха за календар, за да събират средства за професията си

Парагвайски пожарникари се съблякоха голи за календар, с цел да завоюват пари за специалността си, съобщи Асошиейтед прес.
Сред участниците в самодейността са доброволци пожарникари от двата пола от градчето Сан Роке Гонсалес. Има и даже бременна пожарникара, която не се стеснява да театралничи с изпъкналото си коремче.
Пожарникарите от противопожарната работа в Сан Роке Гонсалес се грижат за сигурността на 16 000 души. Те обаче получават от управляващите към 600 $ месечно, с цел да поддържат службата си. Тези средства са незадоволителни. Пожарникарите купуват защитни ръкавици със лични пари и разчитат на подаяние от Испания в размер на 1000 $ месечно, с цел да купуват гориво за техниката си и да я поддържат. Ето за какво някои пожарникари съчетават специалността с други специалности. Някои от тях са публицисти, други учители, трети водопроводчици.
Инициативата с голия календар цели да притегли вниманието на управляващите върху ситуацията на пожарникарите в градчето Сан Роке Гонсалес и да накара държавното управление на Парагвай да им отпусне повече средства.
Сан Роке Гонсалес се намира в покрайнините на парагвайската столица Лима.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР