Парадоксално, но кандидатът на десницата Лозан Панов работи за Анастас

...
Парадоксално, но кандидатът на десницата Лозан Панов работи за Анастас
Коментари Харесай

Мнение: По време на кампанията Лозан Панов работи за Герджиков

Парадоксално, само че претендентът на десницата Лозан Панов работи за Анастас Герджиков по време на акцията. Това съобщи пред БНР социологът Първан Симеонов .

По думите му президентът Румен Радев е малко под ръба от победа на първи тур. " Тук зависи какво ще активизира през последните дни. Всичко е допустимо, обстановката е мъчно предвидима, доста хора вземат решение най-после ", добави той.

" Ако данните се запазят, Българска социалистическа партия седи в комфортната кръстопътна позиция, ще имаме една част Движение за права и свободи и ГЕРБ, от другата страна са Политическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България. Българска социалистическа партия може да бъде избрана и като партия на статуквото, и като партия на смяната. От Българска социалистическа партия може да зависи доста. Ако вторият мандат отиде при Българска социалистическа партия, ще бъде по-трудно, в сравнение с, в случай че отиде при Политическа партия. Първият мандат може би ще отиде при ГЕРБ, а те считат, че могат да сформират държавно управление ".
 Лозан Панов скочи на Демократична България, усъмни се в изменничество Лозан Панов скочи на " Демократична България ", усъмни се в изменничество
Председателят на Върховен касационен съд и претендент за президент Лозан Панов предприе изненадваща офанзива в обществените мрежи. Той упрекна управлението на " Де...

Според него и тотално нови хора, и гласове от други партии ще отидат при Политическа партия: 

" Те преструктурират протестното пространство... По-мъдрите от протестните партии би трябвало да проумеят това не като загуба, а като опция... Политическа партия са като флуид, могат да се разпускат и свиват в огромни амплитуди. Важно е по какъв начин ще завършат акцията си. Ако интензивността е висока, това ще е в интерес на Политическа партия ".

" Този път сформиране на държавно управление ми наподобява още по-трудно. Има нещо, което е оптимистично, че самият народ надали ще елементарни, в случай че няма държавно управление ", безапелационен беше той.

Социологът съпостави обстановката през днешния ден с тази от 4-ти април - поради Covid вълната и новата групировка, " която подвигна млада вълна ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР