Парадоксално, но факт – 28-ото издание на уж най-престижния конкурс

...
Парадоксално, но факт – 28-ото издание на уж най-престижния конкурс
Коментари Харесай

25 бона рушвет прибрала Ирина Папазова от амбициозната свекъра на новата Мис Крокодил

Парадоксално, само че факт – 28-ото издание на сякаш най-престижния конкурс за хубост у нас „ Мис България”, проведен от организацията на Ирина Папазова, се трансформира в място за интриги и одумвания по адрес на родственици на претендент хубавици, които се надпреварват да цакат пачки, с цел да може „ гарджето” им да начеше нечие роднинско свръх его, писа „ Уикенд “.

Така блестящата гала в „ Рейнбоу плаза”, която събра 20 участнички от страната, се трансформира в сцена на суетата на 20 ноември. Възмутителното е, че никой от професионално жури, в което се включиха и 5 някогашни носителки на короната - Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Антония Петрова, Марина Войкова и Габриела Кирова, стилният ас проф. Любомир Стойков, шоуменът Иво Танев и политичката-диетолог Петя Раева не е дал своя вот за Тамара Георгиева, стана ясно след репортерско изследване на „ Уикенд”. Иво Танев разкри, че не е дал своя вот за миската, тъй като фаворитката му била друго момиче. Петя Раева също призна, че не е гласувала за Тамара и е озадачена от избора й. Самите някогашни носителки на купата всеобщо са дали вота си за чаровната бургазлийка Йовита, само че мнението им явно не е било зачетено от уредниците.

Момичето от Бургас е била първа във всички листове при гласуването, свидетелства и един от фотографите на състезанието Георги Божиков. За страдание, той не е снимал листата с имената и оценките от етични съображения, за което съжалява.

Въпреки това стилната дизайнерката безапелационно спечелила първото място, а за нейни подгласнички са бяха оповестени бургазлийката Йовита Георгиева, която се занимава със спортни танци, и студентката по Българска лингвистика Габриела Топалова от Пловдив.

Журито на „ Мис България 2017” е било изправено пред обстановката да избира фиктивно хубавица, без да подозира, че нещата се подредени, а победителката - известна още преди шоуто. Самата Ирина Папазова се въздържа от мнения с ангажимента, че е изтощена и има потребност от отмора... Тя забегна да се плацика в СПА център, евентуално с парите от получения подкуп.

„ Никой не ме пита аз каква съм, какво мисля, какво усещам, какво желая, с какво се занимавам, какво харесвам…Всички ме плюят, без да ме познават. А аз съм жена, след която мъжете се обръщат. Значи, върша усещане. Дори и да не съм толкоз красива, колкото им се желае на хората, ще им кажа, че имам положително сърце и не падам на равнището им да обождам”, сбито изясни пред кореспондент на „ Уикенд” дългобедрената миска, която безпощадните хорски мнения сринаха със земята. Тя отклони поканата на вестника за изявление, макар че в началото се бе съгласила.

Ако се има вяра на мълвата, изборът на Тамара за №1 е коствало едвам 25 000 лв.. Цената е напряко смешна, като си има поради, че преди години родителите на Антония Петрова се бръкнаха с 40 000, с цел да бъде чадото им коронясано за „ Мис България 2009”. Мълви се, че парите са предадени посредством медиатор на организаторката Ирина Папазова.

Според мълвата, бродеща зад кулисите на състезанието, съществена роля за избирането на Тамара за Мис България 2017 играе нейната кандидат-свекърва – родопчанката Катя Роуз, която също е притежател на купа за хубавици. Тя нашумя и с прякора си Царицата на фотошопа, тъй като ловко борави с модерните компютърни стратегии. За минути може по този начин да обработи фрагментите, че ще й завидят даже експертите. Катя живее в „ Драгалевци” в тузарска къща и на необятна нога. Съпругът й е новозеландец, откъдето идва и семейството й Роуз.

Местните разправят, че двамата се залюбили от раз. Няколко месеца били гаджета, а по-късно се разписали в гражданското. И тъй като новозеландецът печелил добре, купили имота в „ Драгалевци”, където на по-късен стадий устроили живота си. Ричи Роуз е съучастник във компанията за преправка на руди „ Дънди Прешъс Металс”. Той печели милиони и се допуска, че за него не е проблем да извади 25 000 лв.. Освен това фамилията постоянно намира метод да са отблагодари на правилните си другари. За такива се считат няколко фешън и всемирски специалисти, постоянно гастролиращи по малките екрани. Именно на тях семейството Роуз разчита, че ще обтегнат брониран медиен чадър над кандидат-снахата.

Идеята тя да взе участие в състезанието също е на Катя. Дамата си сложила за цел всички дами в къщата в „ Драгалевци” да бъдат миски, да са известни с хубостта си.

Катя Роуз е описвана като извънредно амбициозна жена. Тя е носителка на купата „ Мисис България Европейски съюз 2011”, която печели с конкуренция с още 200 омъжени хубавици от цялата страна.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР