Парадът, посветен на 75-годишнината от Победата на СССР над Нацистка

...
Парадът, посветен на 75-годишнината от Победата на СССР над Нацистка
Коментари Харесай

Парад на победата се проведе и в руската база в Сирия

Парадът, отдаден на 75-годишнината от Победата на Съюз на съветските социалистически републики над Нацистка германия във Втората международна война, се организира и в съветската въздушна база Хмеймим в Сирия, като в него взеха присъединяване над хиляда военни, предава РИА Новости.

" За нас беше чест да участваме в парада, отдаден на 75-годишнината от успеха във Великата Отечествена война, на територията на Сирийската арабска република, наред със сирийската войска. Ние сме единни, нашата отговорност лежи в сегашното, бъдещето и героичното минало. Ще бъдем почтени за подвига на поколението от Великата отечествена война! “, съобщи командирът на съветските въоръжени сили в Сирия генерал-лейтенант Александър Чайко.

В парада в Сирия участваха към хиляда бойци от съветските въоръжени сили, както и от военнослужещите от армията на държавното управление на Башар Асад в Дамаск. Те включваха специфичните елементи на сухопътните войски и военновъздушните сили на сирийското държавно управление, съобщи организация " Фокус ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР