Парад не може да има на 6 май. Къде ще

...
Парад не може да има на 6 май. Къде ще
Коментари Харесай

Премиерът: Парад не може да има на 6 май

Парад не може да има на 6 май. Къде ще стоят хората. Това, което говорихме с министър Каракачанов е парашутни войски и авиацията. Да си създадем едно придвижване, с цел да си отбележим празника. В Русия махнаха парада, където е имало церемониал по време на Втората международна война. Продължaваме да не употребяваме армията. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред публицисти, съобщи кореспондент на NOVINI.BG.

"Благодаря на българите. Много дисциплинирани, виновни и пазещи се ", сподели още той на въпрос дали всява боязън измежду хората у нас с изявленията си.

Попитам за изявлението на президента за повече бистрота при изразходването на средствата за COVID-19, Борисов съобщи, че те се вземат с разпореждане. "Не съм го чел и не съм го видял това изявление. Пак разбирам, че не е споделил нищо съответно с изключение на, че е хубаво да сме здрави и богати, а не небогати и заболели ".

Борисов: Нинова ми отхвърли да минем дружно през тази болест

По думите му Народното събрание работи по това да се включва единствено ограниченията в закона без да има изключително състояние.

Що се отнася до дотациите на партиите, той съобщи: ние нашите ги даваме, нали знаете.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР